Beheer

Vastgoed- en VvE Beheer

De laatste twintig jaar heeft ons kantoor zich gespecialiseerd in het beheer van VvE’s. Wij bieden een VvE en haar bestuur een volledige pakket van administratieve, financiële en technische ondersteuning. Daarnaast kunnen wij voor u huurbeheer verzorgen van zowel woningen als bedrijfspanden. Bij het beheer gaan wij uit van een gelijkwaardige en persoonlijke relatie, waarbij wij zoveel mogelijk maatwerk proberen te bieden.

Via het internetportaal heeft u real-time inzicht uw de financiele situatie van uw VvE of uw pand(en). Door de bouwkundige kennis die ons kantoor zelf in huis heeft, kunnen wij u in een vroeg stadium al een goed advies geven over zowel grootschalige onderhoudsprojecten als kleine reparaties. Samen met de langdurige, persoonlijke relaties met onze leveranciers zorgt dit voor een kostenbesparing. Ook kunnen wij u extra ondersteunen door een meerjaren onderhoudsplan of een taxatierapport voor de opstalverzekeraar op te stellen.

Voor een op maat gemaakte offerte verzoeken wij u contact met ons op te nemen zodat we samen met u kunnen kijken hoe wij u het beste kunnen ontzorgen.

Meer informatie nodig of een vrijblijvende afspraak?